Canalizarea din Grădina Publică are capac nou

Canalizarea din Grădina Publică are capac nou

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Situaţia canalizării din Grădina Publică, care reprezenta un real pericol pentru vizitatorii parcului, a fost remediată. Astfel, capacul şubred şi spart, din lemn, a fost înlocuit cu unul adecvat, care prezintă mai multă siguranţă. Atât sesizările cetăţenilor, cât şi perseverenţa noastră jurnalistică au avut, în cele din urmă, rezultatul scontat.
“Primăria municipiului Galaţi precizează că gura de canalizare din Grădina Publică a fost acoperită cu un capac de canalizare şi ramă”, a declarat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Citit 883 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2019 17:45

1 comentariu

  • postat de Dar WC-urile alea supertehnologizate... Sâmbătă, 21 Septembrie 2019 11:11 185.216.34.*** Link la comentariu
    1
    4

    cand le puneti in functiune ???

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro