Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită inedit la Galaţi

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită inedit la Galaţi
Prezentare de modă la vârsta a treia
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nu mai puţin de 250 de persoane au participat, marți, 1 octombrie, la evenimentul organizat de Asociaţia de pensionari "Seniorii Dunării 2019", cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Energie pozitivă, bună dispoziţie molipsitoare şi optimism sunt unele dintre cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie atmosfera creată. Surpriza zilei a constat într-o prezentare de modă, în cadrul căreia au defilat în creaţii proprii studentele U3A, membre ale clubului Creativ Plus, secţiunea Fashion Crochet.

“Suntem foarte mulţumiţi de cum a decurs evenimentul, în special de prezentarea realizată de Clubul Creativ Plus, persoane minunate, care nu au avut un şoc atunci când au ieşit la pensie. Au învăţat, în schimb, să îşi umple timpul liber pe care îl au, în mod constructiv şi creativ,” şi-a manifestat încântarea Virginia Angheluţă, preşedinta Asociaţiei "Seniorii Dunării 2019".

Prezent la eveniment a fost şi primarul Ionuţ Pucheanu, manifestându-şi respectul, dar, mai ales, admiraţia pentru această categorie de vârstă.

“O atmosferă pe care nu te aştepţi să o găseşti la persoanele aflate la această vârstă. Mi-aş dori ca la vârsta lor să am aceeaşi energie pe care am simţit-o astăzi (1 octombrie, n.r.). Le urez sănătate, o viaţă cât mai lungă şi să fie la fel de tineri precum i-am văzut eu astăzi aici”, a declarat edilul.

Citit 4826 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.