Provocarea locatarilor din Micro 17, o canalizare

Provocarea locatarilor din Micro 17, o canalizare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe strada Oltului, din cartierul Micro 17, un capac de canalizare a devenit cea mai mare nemulţumire a locatarilor blocurilor D9A şi D7. În jurul capacului, asfaltul lipseşte cu desăvârşire, stabilitatea acestuia fiind critică. Astfel, la fiecare contact al roţilor autoturismelor care circulă prin zonă cu suprafaţa sa, se produce un zgomot infernal. Disperaţi, oamenii au montat o garnitură de cauciuc, în scopul atenuării zgomotului care le perturbă liniştea, însă şi aceasta a cedat destul de repede.

Din spusele locatarilor, după multiple sesizări, tot la o improvizaţie au apelat şi reprezentanţii Apă Canal, care au umplut spaţiul existent dintre marginea canalizării şi carosabil cu pietriş. Soluţie care a durat la fel de puţin, situaţia rămânând, practic, neschimbată.

"Capacul produce un zgomot care este perceput de toate persoanele din zonă, indiferent de vârstă. Împreună cu vecinii am reuşit şi am montat o garnitură de cauciuc, dar aceasta a reprezentat doar o soluţie de moment, deoarece peste acea canalizare trec zilnic sute de roţi, inclusiv autobuze, şi garnitura s-a rupt. Practic, întregul ansamblu stă pe gura de canal în virtutea gravitaţiei", ne-a declarat un locatar care şi-a dorit să rămână anonim.

În vederea soluţionării situaţiei, am contactat şi noi Biroul de Presă al Primăriei Galaţi şi am primit următorul răspuns: "Primăria municipiului Galaţi s-a sesizat, a informat societatea Apă Canal cu privire la capacul canalizării la care faceţi referire, iar în perioada următoare se vor remedia aspectele semnalate".

Citit 1560 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.