A intrat cu TIR-ul  în zidul unei case

A intrat cu TIR-ul în zidul unei case

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Şoc pentru o familie din localitatea gălăţeană Piscu. Oamenii s-au trezit, vineri dimineaţă, în jurul orei 4,30, din cauza unei bufnituri foarte puternice, produse de un TIR, care a intrat în peretele casei. Conform poliţiştilor, şoferul TIR-ului, care venea de la Bacău şi urma să ajungă la Constanţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând cu mastodontul în gardul unei locuinţe. Şoferul nu a reuşit să oprească vehiculul decât după ce a lovit zidul casei învecinate cu cea în curtea căreia a intrat iniţial. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, care, cel mai probabil, vor fi acoperite din poliţia RCA a TIR-ului. Şoferul a fost sancţionat de poliţiştii gălăţeni cu o amendă în valoare de 870 de lei, pentru că nu a  adaptat viteza la condiţiile de drum.

Citit 3291 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 00:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro