O nouă porţie de magie cu ”Gulliver”

O nouă porţie de magie cu ”Gulliver”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Duminică, 1 decembrie, de la ora 10,30, e timpul ca cei mai mici dintre spectatori, şi nu numai, să aibă parte de o nouă porţie de magie. Actorii de la "Gulliver" îi aşteaptă cu povestea "Cei trei purceluşi", care se va juca în Sala mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".
Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec prin multe peripeții, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lup, un lup siberian.
Decorurile imaginate de scenografa Daniela Dragulescu și ilustrația muzicală a lui Jou-Jou Dragan întregesc atmosfera de poveste.
Vor da viaţă personajelor actorii: Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga/ Andrei Dombrovschi.

Citit 716 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 18:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro