Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
3 comentarii

Luni, 6 ianuarie 2020, de la ora 11,00, 150 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor asigura măsurile de ordine publică în zona Bisericii "Sf. Precista" din municipiul Galaţi - Faleza superioară, la slujba de sfinţire a apei oficiată de Î.P.S. Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos. De asemenea, jandarmii şi poliţiştii se vor regăsi în dispozitive de ordine publică în zona Catedralei "Sf. Mucenic Gheorghe" din municipiul Tecuci şi la Mănăstirea Tudor Vladimirescu.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, protecţia participanţilor, sprijinirea personalului lăcaşelor de cult în îndrumarea cetăţenilor către zona de împărţire a apei sfinţite, prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură contravenţională şi penală, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit astfel de fapte. Pentru a se păstra ordinea în jurul recipientelor cu agheasmă, jandarmii vor monta un dispozitiv de protecţie format din garduri, iar accesul în interior pentru a lua apă sfinţită se va face prin culoare special create, intrarea credincioşilor realizându-se numai sub îndrumarea jandarmilor.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii gălăţeni recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Anul trecut, în ciuda frigului şi a ninsorii, mii de gălăţeni au participat la slujba de Bobotează [detalii]

CITEȘTE ȘI: Restricţii de trafic pe Faleză

Citit 1330 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2020 00:33

3 comentarii

 • postat de Adevarul va va face liberi Luni, 06 Ianuarie 2020 20:21 192.168.10.*** Link la comentariu
  0
  2

  Nu ar fi vreo problema daca religia nu inapoia tara cu 500 ani. De asta suntem unde suntem pt ca nu mai muncim , nu mai producem, nu mai inovam si inventam dar in schimb pupam moaste, facem rugaciuni sa ne cada o para din cer direct in gura si daca se poate sa fie si feliata. Popii evident ca vor cat mai multi din astia inculti si fara scoala care cred orice le se spune. Si cum se face ca asa zisii crestini sunt de fapt cei mai rai, brafitori, clevetitori , invidiosi si asa mai departe. Astia sunt oameni cu probleme care cred ca rezolvarea e la biserica sau in religie. Rezolvarea e sa invatati, sa munciti , sa cititi. Daca ar fi dupa mine nu as mai finanta de la bugetul de stat din bani publici religiile. Cine vrea asta sa o faca pe banii lui sau din donatiile credinciosilor. Ca de rugat se poate ruga lumea si acasa. Sunteti manipulati !

  Raportează
 • postat de UN CREDINCIOS SMERIT Duminică, 05 Ianuarie 2020 12:11 192.168.10.*** Link la comentariu
  1
  1

  ESTE VREO PROBLEMA,SUNT PREA MULTI PROTESTATARI??!

  Raportează
 • postat de evul mediu Duminică, 05 Ianuarie 2020 05:15 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  1

  Ce este religia? Raspuns: psiholog si psihiatru gratuit.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.