Wireless şi pizza „for you”

Wireless şi pizza „for you”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă aveţi drum prin Pechea şi vă încearcă rău foamea, merită să faceţi un popas la „Pizza for you” * E în buricul târgului, n-aveţi cum să o rataţi *

Ca orice pizzerie respectabilă, are o reţetă proprie, secretă, de pizza care a cucerit inclusiv persoane cu greutate din showbizul autohton şi evident, cu gusturi alese.

Şi cât aşteptaţi să se prepare pizza preferată, scoateţi laptopul (dacă aveţi) şi verificaţi-vă mail-urile, intraţi pe Facebook sau pe unde vă mai cheamă internetul. 

O pizzerie cu sistem wireless în mediul rural? Ei bine, da, este una dintre afacerile de succes ale tânărului Marian Meca, gălăţean „adoptat” de Pechea, şi liderul local al PD-L. A reorganizat filiala şi acum se laudă cu o organizaţie solidă şi 2000 de voturi obţinute la ultimele alegeri.

Televiziune, internet, fastfood

Marian Meca e gălăţean, dar a ales Pechea pentru că aşa a fost soarta. I-a plăcut mult comuna, mai ales că venise după o ploaie de primăvară, când aerul era curat şi totul verde.

A început afacerile în Pechea, investind pentru prima dată în televiziune prin cablu. N-a fost uşor.

„Implică un efort deosebit, cu cheltuieli mult mai mari decât la oraş şi  tehnologie mai avansată. Sunt bucuros că am obţinut locul I pe ţară în televiziune prin cablu doi ani la rând, şi suntem consideraţi una dintre cele mai bune televiziuni din ţară în mediul rural”, ne-a povestit Marian Meca.

După televiziune, a urmat netul. „Am început să investesc în internet de acum patru ani. Sincer, a fost foarte greu, dar acum avem o reţea stabilă. Am fost perseverent, serios şi comunitatea te vede când faci ceea ce spui”.

„Avem 600 de clienţi la internet, din Pechea până în Izvoarele. Investiţia e colosală. Elevii din Pechea, ajunşi la licee în Galaţi, au impresionat lumea cu abilităţile lor la orele de informatică. Au fost priviţi cu uimire: ˝Cum, aveţi internet în Pechea?˝.˝De doi ani!˝, au răspuns. Părinţii au fost tare mândri”, spune Marian Meca.

Educaţie şi pizza

Pizzeria lui Marian Meca, deşi rurală, are succes. „M-a bucurat când am primit aprecierea unor oaspeţi de seamă, cântăreţi, nume marcante. E important să ai o reţetă proprie de pizza”.

„În Galaţi poţi să faci zece-douăzeci de pizzerii, dar aici populaţia e mică şi tineretul nu are ce face. Mă consider prietenul adolescenţilor şi al tinerilor”.

„Când se duc la oraş nu se mai simt stânjeniţi când intră într-un restaurant. Aici învaţă cum să se comporte, ce să aleagă din meniu şi au acces gratuit la internet”, ne-a spus Marian Meca.

Citit 5260 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.