Program restrâns la mall

Program restrâns la mall
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Centrul comercial Shopping City Galați se alătură demersului autorităților de a restrânge cât mai mult accesul unui public numeros în spaţii închise şi a decis ca de luni, 16 martie, să reducă programul în galeriile comerciale la opt ore.

Magazinele din incinta centrului vor fi astfel deschise doar în intervalul orar 12.00 - 20.00, cu excepţia a şapte branduri care îşi vor păstra programul normal, după cum urmează: Carrefour: 08.00 - 22.00; Help Net: 10.00 - 22.00; Credit Amanet: 10.00 - 22.00; Maxbet: non-stop; Moneygram: 10.00 - 22.00; Inmedio 1: 10.00 - 22.00; Inmedio 2: 12.00 - 20.00.

"Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Galați pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă", precizează reprezentanţii Shopping City Galaţi.

În plus, pentru a asigura un mediu cât mai sigur, în incinta mall-ului gălăţean a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor şi au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone.

VEZI mai jos ce alte MĂSURI s-au luat pe plan local:

Magazinele nu vor rămâne goale. Asigurările autorităților gălățene

*

Talciocul auto se închide

Nu se mai oficiază căsătorii

Audienţe suspendate şi programări doar on-line

Casa de Pensii îşi opreşte audienţele cu publicul

Program restrâns şi vizite interzise, la Protecţia Copilului

Se judecă doar urgenţele

Cine şi cum îşi poate schimba buletinul

*

Spectacolele de la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”, suspendate

Spectacolele şi acţiunile programate la Teatrul Național de Operă și Operetă ”N. Leonard” Galați, anulate

Fără vizite la muzee

Biblioteca ”V. A. Urechia” suspendă activitatea cu publicul

*

Universitatea ”Dunărea de Jos” şi-a suspendat cursurile

Măsuri preventive luate de conducerea Universității ”DANUBIUS” în contextul infecțiilor cu noul coronavirus pe teritoriul țării

Organizația Mondială a Sănătății a declarat PANDEMIE de CORONAVIRUS. „Nu e doar o criză de sănătate publică, ci o criză care va afecta toate sectoarele, așa că fiecare sector și fiecare individ trebuie să se implice în lupta coronavirusului” [detalii]

”Protejaţi-vă apropiaţii, nu-i expuneţi!”

 
Citit 14472 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2020 01:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.