Noi proceduri pentru depunerea dosarelor de pensie

Noi proceduri pentru depunerea dosarelor de pensie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din motive de siguranţă medicală, legate de prevenirea răspândirii şi infectării cu COVID-19, Casa Judeţeană de Pensii Galaţi anunţă că, începând cu data de 18 martie, pe toată durată decretării stării de urgenţă, va lua unele măsuri. Operaţiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se va realiza telefonic la numerele: 0236/ 414.354 şi  0236/ 410.150 sau pe e-mail la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pentru Tecuci.                          

Procedura de lucru pentru înregistrarea cererilor de deschidere a drepturilor de pensie, va fi următoarea: preluarea datelor personale (numele, prenumele, CNP, numărul de telefon) de către salariaţii Casei Judeţene de Pensii Galaţi, în vederea înregistrării cererii; comunicarea numărului de înregistrare solicitantului prin telefon/e-mail în aceeaşi zi sau, cel târziu a doua zi; ulterior, persoanele vor fi anunţate telefonic/e-mail pentru a se prezenta cu documentaţia, în original (cartea de muncă, adeverinţele privind sporurile permanente şi condiţiile superioare de muncă şi alte documente prevăzute de normele de aplicare a legii) şi în copie (actele de stare civilă, cartea de muncă, etc.), necesară stabilirii drepturilor de pensie, documentaţie care va fi depusă în plic sigilat la sediul casei de pensie din raza de domiciliu.

Această procedură este necesară în vederea evitării expunerii acestui segment de populaţie şi pentru a-i asigura că nu îşi pierd drepturile de pensie cuvenite.

Citit 10078 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.