Campanie umanitară pentru medici și cadrele medicale

Campanie umanitară pentru medici și cadrele medicale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația „Și noi suntem copiii voștri" a donat săptămâna trecută o sută de halate sterile Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”. Acestea au fost achiziționate din fondurile strânse în cadrul campaniei “Vreau să salvez vieți”, aflată în plină desfășurare.

Campania a fost lansată în online de către președinta Asociației „Și noi suntem copiii voștri", Aurelia Osmanaj, care a și făcut prima donație, cu speranța că exemplul ei va fi urmat de cât mai mulți oameni dornici să ajute personalul medical atât de greu încercat în această perioadă. Asociația a identificat nevoi precum echipamente de protecție, constând în halate, măști, mănuși, ochelari și substanțe dezinfectante biocide, iar donațiile pot fi făcute atât în bani, cât și în produsele menționate.

“Oriunde v-ați afla vă rog să sprijiniți cum puteți. Vă rog să îi protejăm pe ei pentru că doar așa putem să ne salvăm pe noi înșine. Medicii nu au nevoie de statutul de eroi, nu vor să le construim monumente peste ani unde să depunem flori și lumânări, nuuu… medicii au nevoie de viețile lor așa cum și noi avem nevoie de ei pentru a ne salva viețile noastre”, a declarat Aurelia Osmanaj, îndemnându-ne să nu rămânem indiferenți și să ne alăturăm acestei lupte care ne privește pe toți.

Donațiile se pot face în contul de mai jos cu mențiunea: "Vreau să salvez vieți".

Asociaţia şi noi suntem copii voştri, Unicredit Ţiriac Bank 

Cont RON - RO12BACX0000001153957012 sau online, pe următorul link.

Citit 1413 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.