UPDATE Tâlhărit într-o cârciumă din Ţiglina

UPDATE Tâlhărit într-o cârciumă din Ţiglina
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

UPDATE, 16 iulie 2020. Tâlharul din cârciumă a fost arestat. Bărbatul de 40 de ani, care în urmă cu două zile a bătut şi jefuit un client al unui bar de pe strada Saturn, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Acesta a fost prins la scurt timp după faptă, în zona unui magazin din Ţiglina I, de către poliţiştii alertaţi de victima agresată şi deposedată de suma de 150 de lei. Judecătorii au admis propunerea anchetatorilor, care au cerut arestarea preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Un pensionar in Galaţi şi mai mulţi indivizi care îşi făceau veacul într-o cârciumă din Ţiglina I au fost protagoniştii unui incident soldat cu furtul unei sume de bani şi reţinerea unuia dintre cei implicaţi.

Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare, într-un stabiliment situat pe strada Saturn, victimă fiind un gălăţean de 64 de ani, aflat la o bere cu câţiva cunoscuţi. La un moment dat, acesta a avut un schimb de replici mai neprincipial cu trei indivizi mai tineri, şi ei aflaţi în cârciumă. Unul dintre aceştia a trecut la fapte. L-a lovit pe bărbatul mai în vârstă şi i-a luat din buzunar toţi banii, 150 de lei, după care a plecat însoţit de amicii săi.

Poliţia, sesizată imediat prin 112, a avut timp să le dea de urmă. "În fața unui market situat pe strada Regiment 11 Siret din municipiul Galați, au fost identificate trei persoane care corespundeau semnalmentelor furnizate de partea vătămată. Cei trei bărbați, doi cu aceeași vârstă, de 28 de ani, iar cel de-al treilea cu vârsta de 40 de ani, au fost conduși la sediul Secției 2 Poliție, unde, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani l-a lovit pe bărbatul de 64 de ani cu pumnul în față, după care i-a sustras din buzunar suma de bani pe care o avea asupra sa", precizează ag. şef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Suspect de tâlhărie, bărbatul de 40 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

(15 iulie 2020)

Citit 5128 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.