Astăzi, concurs pentru pescarii tăcuţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întrecere este organizată de Filiala Galaţi a Asociaţiei Naţionale a Surdo-Muţilor şi A.J.V.P.S. Galaţi *

Membrii Clubului Sportiv al Surzilor „Tăcerea” Galaţi, organizator al Campionatului Naţional de Pescuit Sportiv, s-au gândit că n-ar fi rău ca astăzi, 27 august, să-şi scoată echipa de pescari sportivi la o partidă pe întinderile de ape de la Amenajarea Piscicolă Maţa-Rădeanu. Gândul lor a fost recepţionat pozitiv de conducerea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Galaţi, aşa cum ne-a confirmat Vladimir Talpeş, directorul asociaţiei.

Adrian Dabija, şeful fermei piscicole, le va organiza concurenţilor standurile necesare pe malul apei, toate condiţiile pentru ca acţiunea sportivă a surdo-muţilor să fie o reuşită. O acţiune la care s-au înscris şi concurenţi din asociaţii similare din alte judeţe ale ţării.

Aşa că astăzi dimineaţă, concurenţii atât de tăcuţi, dar atât de expresivi în gesturi, vor încerca să pătrundă cu momeala din cârlig în adâncurile tăcute ale lumii peştilor, ale bălţii.

Fir întins, oameni buni, s-aveţi parte de bucuria smulgerii din adâncuri a peştilor pe care vi-i imaginaţi şi pe care vi-i doriţi!

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.