Maria Magdalena Dănăilă - lecţia artistului complet

Maria Magdalena Dănăilă - lecţia artistului complet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Magdalena Dănăilă este artistul complet care va servi de exemplu studenţilor care urmează cursurile de videoclip în cadrul  Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Film din Bucureşti.

„Am ajutat-o pe tânăra regizoare Andreea Şaguna să-şi dea doctoratul în videoclip pe una dintre piesele mele. Aceasta susţine acum nişte cursuri în domeniu şi m-a invitat la discuţii cu studenţii, pentru că un videoclip nu poate fi făcut fără să ştii ce doreşte şi artistul de la realizator”.

„Iniţial nu mi s-a părut normal să merg eu. Sunt atâţia artişti cu mai mult succes de ˝casă˝ decât mine. Dar Andreea Şaguna a insistat că eu sunt ceea ce-i trebuie pentru că sunt cantautor şi sunt absolventă de facultate de actorie”.

„Mi-a spus că sunt exact genul de actriţă pe care vrea să lanseze o nouă revoluţie în videoclip, care să fie şi foarte artistic, dar să aibă şi succes la public şi să şocheze prin frumuseţe”, ne povesteşte Maria Magdalena Dănăilă.

Gălăţenii o vor putea asculta din nou, sâmbăta viitoare, pe cântăreaţa deţinătoare a mai multor premii, printre care şi pe cel de excelenţă la Festivalul Mamaia.

Pe 15 mai, începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor, când va  susţine un minirecital în cadrul unui concert umanitar „Poveste pentru Pavel”.

Citit 1080 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.