„Danubius” a primit în vizită viitorii studenţi

„Danubius” a primit în vizită viitorii studenţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numeroşi elevi din clasele terminale de la licee din Galaţi şi nu numai au vizitat ieri Universitatea „Danubius”, în cadrul manifestării „Porţi deschise”, care îşi propune să promoveze oferta educaţională a universităţii private din Galaţi.

Astfel, elevii interesaţi au făcut un tur al clădirilor universităţii, au văzut sălile de curs şi de seminarii, laboratoarele şi au primit pliante şi materiale promoţionale din partea celor de la „Danubius”.

Elevilor li s-a prezentat şi un scurt film în se menţionează avantajele pe care le au cei care aleg să îşi continue studiile la una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ private din ţară.

Viitorii absolvenţi de liceu au aflat informaţii despre cele 5 facultăţi ale Universităţii „Danubius”:

·    Facultatea de Drept (cu specializarea Drept),

·    Facultatea de Ştiinţe Economice (cu specializările Finanţe şi Bănci, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică),

·    Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării (cu specializarea Comunicare şi Relaţii Publice),

·    Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (cu specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene),

·    Facultatea de Ştiinţe Administrative (cu specializarea Poliţie Comunitară).

Cu aceeaşi ocazie, Universitatea „Danubius” a pregătit pentru viitorii studenţi şi masteranzi, în special pentru cei care vor opta pentru cursurile Facultăţii de Drept,  şi o lansare de carte a domnului conf. univ. dr. Valerică Nistor, „Organizarea şi exercitarea profesiilor liberale juridice”.

Citit 1035 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.