Norma de hrană pentru Poliţia Locală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei 300 de angajaţi ai Poliţiei Locale Galaţi ar putea primi, la jumătatea lunii viitoare, alături de salariul pe august şi câte 621 de lei (net), normă de hrană.

Vestea cea bună – aşteptată de angajaţi de jumătate de an – este posibilă datorită rectificării bugetare operate, marţi, de Consiliul Local, prin care s-au alocat în plus 600.000 de lei, pe capitolul „ordine publică”, „pentru acoperirea cheltuielilor cu hrana”.

Reamintim că norma de hrană nu s-a mai acordat anul trecut, iar până la finele lui 2009, poliţiştii comunitari (pe atunci) primeau o normă de hrană de aproximativ 220 de lei pe lună. La începutul acestui an, Consiliul Local Galaţi a adoptat acordarea normei de hrană poliţiştilor locali, însă prefectul de atunci, Cosmin Păun, nu a dat avizul de legalitate a hotărârii.

Rămâne de văzut dacă rectificarea bugetară de acum va primi avizul de legalitate, din partea actualului prefect Paul Florea, iar cei 300 de angajaţi (şi familiile lor) vor primi sau nu ceva bani în plus pentru mâncare.

Citit 1722 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.