Soluţii pe timp de criză

Soluţii pe timp de criză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În continuare primim de la dumneavoastră, cititorii noştri, sfaturi anticriză. Mulţumindu-le celor care ne-au scris pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi aşteptând sugestiile dumneavoastră şi trimise „clasic”, prin poştă, pe adresa Galaţi, strada Domnească nr. 68, vă prezentăm sfaturile anticriză pe ziua de astăzi.

„Zilele trecute am făcut un drum cu trenul, până la Braşov. Am mers cu un accelerat din acela nou, foarte frumos. Uşile se deschid numai dacă le atingi, sunt cu senzor, în vagoane este aer condiţionat. La geamuri nu mai sunt perdele, ca pe vremuri, şi te cam bate soarele în cap, însă, asta este!, probabil că nu au mai avut bani de cârpe la geamuri…”. 

„Altceva voiam să vă spun, apropo de reducerea cheltuielilor: cei de la CFR nu ştiu absolut deloc să facă economie şi, ca urmare, nici clienţi nu prea au. Păi gândiţi-vă, până la Braşov, am mers cu un tren cu trei vagoane, din care numai jumătate au fost ocupate de călători”.

„Trenul era cu etaj; în timp ce „la parter” era aproape plin, sus, „la etaj” nu era nimeni! Vă daţi seama? Nimeni! Păi cum să nu risipeşti bani dacă tu te plimbi atâţia kilometri cu jumătate de tren gol! Dacă cei de la CFR ar şti să facă economie, ar reduce din numărul vagoanelor sau s-ar duce să îşi atragă clienţi de pe la autogări”.

„Ştiţi ce este ciudat? Preţul unui bilet de tren până la Braşov este mai mic decât cel al unui bilet cu autobuzul! Şi totuşi, oamenii nu preferă să circule cu trenul, ci cu microbuzele. Nu am înţeles de ce decât abia după aproape 6 ore de mers cu trenul, care desigur că a ajuns la Braşov cu întârziere: microbuzele se mişcă mult mai repede, iar românii, se vede treaba că or fi ei strânşi la pungă dar nu fac economie pe nervii lor. Nu încă, cel puţin!”, ne-a scris Iuliana.

Aşadar, un sfat: faceţi economie dar gândiţi-vă bine dacă nu cumva… ce luaţi pe mere, daţi pe pere. Până data viitoare, criză uşoară!

Citit 628 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.