150 de profesori gălăţeni - la Bucureşti

150 de profesori gălăţeni - la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Cel mai mare miting de la Revoluţie încoace”, susţine liderul SIP, Valeriu Diculescu *

Reprezentanţii celor patru sindicate din învăţământul gălăţean au participat, ieri, la miting la Bucureşti cu peste 150 de oameni.

Cei mai mulţi au fost de la SIP,  de unde au participat 70 de sindicalişti (50 de la Galaţi şi 20 de la Tecuci).

Preşedintele executiv al SIP, Valeriu Diculescu, ne-a declarat, la cald, după finalizarea protestului: „N-am văzut în viaţa mea atâta lume adunată. Nu mai aveau loc în piaţă”.

„Au fost protestatari care n-au mai avut loc în piaţă şi au fost nevoiţi să rămână pe străzile laterale. S-au scandat o mulţime de lozinci, încât discursurile de la tribune nici n-au mai contat. A fost cel mai mare miting organizat de la Revoluţie încoace”.

Reprezentanta gălăţeană de la „Spiru Haret”, Alexandrina Diaconescu, susţine că a fost cu 53 de oameni, profesori şi angajaţi ai Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului.

„A fost o mare de oameni. Peste 60.000, spuneau liderii. Am strigat ’Jos Guvernul mincinos!’ şi ’Boc, Boc, Boc la uşa ta a venit poliţia!’ Dar n-a ieşit nimeni, guvernanţi au fost, ca de obicei, absenţi”, a declarat lidera de la „Spiru Haret”.

Protestele în învăţământ nu se vor opri aici: luni, 31 mai, toate federaţiile au anunţat că vor intra în grevă pe termen nelimitat.

Citit 1190 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.