Restricții COVID-19. La Cavadinești, s-au interzis nunţile şi botezurile

Restricții COVID-19. La Cavadinești, s-au interzis nunţile şi botezurile
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În urma ședinței Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați, s-a decis că, începând cu data de miercuri, 8 septembrie, în comuna Cavadinești, unde incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori, vor fi aplicate, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 826 din 5 august 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în afară de purtarea obligatorie a măștii de protecție în toate spațiile deschise aglomerate (piețe, târguri, stații de transport în comun etc.), în Cavadinești se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.), iar activitatea operatorilor economici de tip restaurante/ baruri/ cafenele/ jocuri de noroc se sistează la interior.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către CJSU Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 1982 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 03:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro