Eliza, singură în faţa grijilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eliza are 17 ani, este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Al.I. Cuza”, dar, în ciuda vârstei fragede, trebuie să ţină piept greutăţilor de tot felul.

Tatăl său este plecat la muncă în străinătate, mama ei, pensionată pe caz de boală, este, în această perioadă, în spital, iar fata trebuie să aibă grijă de fratele mai mic, de 14 ani.

Ceilalţi fraţi ai ei (în total sunt şapte copii) sunt plecaţi fie în străinătate, fie la studii, în Iaşi. Singurul venit al fetei este pensia mamei şi cei 200 de euro pe care îi  tatăl ei de peste graniţă.

Cazul elevei, care i-a atras atenţia profesoarei de religie Mihaela Bobeică, i-a impresionat şi pe câţiva elevi de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”.

Ei vor să o ajute pe Eliza strângând cât de mulţi bani vor putea din vânzarea biletelor la un concert umanitar pe care îl organizează tot ei. Concertul are loc mâine, de la ora 17,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, iar preţul unui bilet este de doar 5 lei.

Elevii îi anunţă pe  spectatori că vor vedea teatru, streetdance, expoziţii de pictură, dar că vor asculta şi muzică modernă cu Nosferatu şi Ironic.

Biletele se pot procura de la Liceul de Artă „Cuclin”, dar şi înainte de spectacol, de la Teatrul Dramatic.

Citit 675 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.