Mărțișoare la ofertă, pe tarabele comercianților gălățeni (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Mărțișoare la ofertă, pe tarabele comercianților gălățeni (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mărțișoare de toate formele și mărimile - de la ghiocei, gărgărițe, inimioare, potcoave, coșari, trifoi cu patru foi și până la simboluri ale infinitului - îi îmbie pe gălățeni de pe tarabele comercianților. Cele mai ieftine costă un leu, cele mai scumpe depășesc 10 lei.

La concurență sunt micile sau marile aranjamente florale, unele chiar ingenioase, cu prețuri de la 15 la 80 de lei, la care artizanii au migălit încă din toamnă. "Dacă vreți să știți, din octombrie am lucrat la ele", ne-a mărturisit una dintre comerciante.

Așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă" zonele de comercializare puse la dispoziție de primărie sunt: Complexul “Potcoava de Aur”; strada Brăilei, aferent Parc “Ţiglina I”; Micro 19, strada Strungarilor, Aleea Comerțului; Micro 18, strada Brăilei, zona blocului B4 - B1; Micro 40, aferent Complex Comercial; strada Siderurgiștilor, zona fostului magazin General şi, respectiv, zona Oficiului Poștal.

Broșe sau brățări, handmade sau chinezării, de bun-gust ori mai degrabă kitsch, tradiția mărțișorului merge mai departe.

Citit 1380 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2022 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.