UPDATE. Opt ore de teroare în centrul Galațiului. Incendiu provocat de o persoană fără adăpost (VIDEO)

UPDATE. Opt ore de teroare în centrul Galațiului. Incendiu provocat de o persoană fără adăpost (VIDEO)
Foto, captură-video. Sursa: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE 3 martie 2022. Au fost opt ore de teroare în centrul Galațiului după ce un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară, 2 martie, la acoperișul mai multor case învecinate cu Școala Gimnazială Nr. 16. Pompierii au luptat să limiteze extinderea focului, care a mistuit acoperișul comun al celor patru case, în suprafață de 600 de metri pătrați, și să împiedice extinderea la imobile din vecinătate, mai cu seamă la sediul școlii, aflat foarte aproape. Intervenția s-a finalizat, potrivit ISU Galați, joi, 3 martie, în jurul orei 4,00.

Potrivit primelor concluzii ale specialiștilor privind cauzele care au determinat nenorocirea, pârjolul a fost provocat de folosirea focului deschis într-una dintre case, aparent nelocuită, de către o persoană fără adăpost care a vrut, probabil, să se încălzească. Nu a fost stabilită, deocamdată, o valoare a pagubelor produse prin acest incendiu.

*

UPDATE Incendiu violent în centrul orașului Galați. O școală și mai multe case sunt în pericol (VIDEO). Focul a izbucnit cu violență în seara zilei de miercuri la o casă aflată lângă Școala Gimnazială nr. 16, în apropierea Pieței Centrale. Flăcările au cuprins imobilul și pentru că riscau să se extindă la sediul unității de învățământ și la casele vecine, au fost mobilizate forțe sporite de intervenție.

Șase autospeciale ale pompierilor intervin la această oră pentru localizarea și lichidarea focului.

"Am izolat oarecum incendiul, protejăm clădirea școlii nr.16 și clădirile din vecinătate. Lucrăm cu șase autospeciale pentru lichidarea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați", au transmis reprezentanții ISU Galați.

Citit 33102 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 12:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.