Comandamentul de urgenţă rămâne în acţiune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înalt Prea Sfinţitul Casian al Dunării de Jos - Arhiepiscopul locului - îndeamnă creştinii la solidaritate şi la gesturi fireşti, de omenie, cu cei  peste 8.000 de gălăţeni ce sunt ameninţaţi de apele Dunării.

„Continuă colecta de strângere de fonduri pentru a putea asigura o masă caldă lucrătorilor Jandarmeriei şi voluntarilor aflaţi la Galaţi, ne-a spus părintele Eugen Buruiană, protopop de Galaţi.

„Este un efort la care sunt mobilizaţi preoţii şi creştinii din toate parohiile municipiului Galaţi şi el constă în strângerea de alimente de bază sau bani pentru ca aşezămintele sociale, 4 la număr, să poată asigura o masă caldă pe zi”.

„Toţi cei care doresc să facă o donaţie, trebuie să ia legătura cu preoţii din parohia aparţinătoare. Orice gest este binevenit!”.

În cazul în care sunt dăruitori din partea agenţilor economici, îi rugăm să reţină că cele patru cantine care prepară hrană caldă sunt:

„Sfântul Nicolae” din Galaţi a Centrului Eparhial, Cantina de la Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei”, cea de la Aşezământul Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” şi cea din Parohia  „Cuvioasa Parascheva”.

Citit 442 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.