Montaj gratuit şi parchet furat

Montaj gratuit şi parchet furat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit pe adresa redacţiei o scrisoare semnată de domnul Mircea Jitaru, care se plânge că firma de la care a cumpărat parchetul l-a înşelat. Se pare că cititorul nostru a mers pe încredere şi, după ce oamenii de la firmă au efectuat măsurătorile, a cumpărat exact cantitatea de parchet cerută. Iată, pe scurt, povestea, lui Mircea Jitaru.

„Pentru efectuarea lucrărilor de îmbunătăţire la propriul apartament am cumpărat, pe data de 21.07.2010, de la firma SC Bendany Impex SRL, reprezentanţa de pe str. Siderurgiştilor, cca. 58 mp parchet laminat. În timpul efectuării lucrărilor de montaj am observat, către sfârşit, că ultimele trei pachete au fost scoase de către oamenii firmei menţionate, pe casa scării, în faţa uşii apartamentului”.

„În momentul când nu erau supravegheaţi, Cîntec Mihai, şofer pe maşina firmei, cu nr. SB.06.RHA, lua câte un pachet şi-l ducea la maşină. Menţionez că în ultima zi de montaj, pe 25.08.2010, ora 16, după ce am văzut că a dispărut un pachet de pe casa scării, am coborât şi am găsit pachetul în portbagajul maşinii SB.06.RHA”.

„Martori la aceste evenimente au fost: Jitaru Mihaela, soţia mea, Bejenaru Marian, ce efectua o lucrare de reparaţie la apartamentul de vizavi. La măsurătoarea proprie, după terminarea lucrării, am constatat o diferenţă, în minus, faţă de factură de cca. 4,0 mp, în valoare de aprox. 2 milioane de lei vechi”.

„Patronul firmei, care are sediul central pe strada Domnească, Cristi Gherasim, nu a putut fi găsit. Am încercat în nenumărate rânduri să iau legătura cu dumnealui, dar fără succes”, ne scris domnul Jitaru.

Cititorul nostru a depus o plângere şi la OJPC şi la Secţia 2 de Poliţie, în speranţa că cineva va fi pedepsit pentru ceea ce s-a întâmplat.

Mircea Jitaru nu speră să îşi recupereze banii de la firma care i-a promis montaj gratuit, ci vrea doar să facă cunoscut cazul său pentru a nu mai păţi şi alţi gălăţeni la fel.

Citit 3785 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.