Biblioteca „V.A. Urechia” organizează cluburi de vacanță gratuite pentru copii

Biblioteca „V.A. Urechia” organizează cluburi de vacanță gratuite pentru copii
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" organizează, în perioada vacanței de vară, patru cluburi de vacanță. Două dintre acestea se vor desfășura la sediul central, în zile diferite și cu adresabilitate diferită, iar celelalte două se vor desfășura la filialele bibliotecii.

Ținând cont de nevoile extrem de variate ale copiilor, biblioteca le oferă acestora un spațiu unde să poată socializa și să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut prin joc, cunoaștere, experiment și dezvoltare personală. Vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, dar și adolescenților, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse. Participarea este gratuită, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Cine nu are permis nu trebuie să-și facă griji, va putea obține unul pe loc, foarte repede, cu sprijinul bibliotecarilor.

Cele patru cluburi de vacanță se vor desfășura după următorul program:

⦁ Sediul central: ⦁ Compartiment Împrumut la Domiciliu pentru Copii - în perioada 5-26 iulie 2023, în fiecare zi de miercuri, de la ora 10.00 - "Clubul Curioșilor", pentru copii cu vârsta între 6 și 14 ani; ⦁ Compartiment Împrumut la Domiciliu pentru Adulți - în perioada 6-27 iulie 2023, în fiecare zi de joi, de la ora 10.30 - "Cafeneaua culturală" - pentru adolescenți cu vârsta între 14 și 18 ani;

⦁ Filiala Nr. 1 "Costache Negri" din Țiglina 1 (Club Liberty, lângă Orășelul Copiilor) - în perioada 18 iulie - 10 august 2023, în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 10.00 - "BiblioVacanţa" - pentru copii cu vârsta între 5 și 12 ani; 

⦁ Filiala Nr. 2 "Paul Păltănea" din Micro 40 (în clădirea fostului Liceu Metalurgic) - în perioada 17 iulie - 25 august 2023, în zilele de marți și joi, de la ora 10.00 - "Vacanța ALTFEL la bibliotecă!", pentru copii cu vârsta între 7 și 14 ani.

Pentru mai multe informații privind programul și activitățile cluburilor de vacanță, gălățenii pot să consulte site-ul www.bvau.ro și paginile de Facebook ale instituției și ale celor două filiale.

Citit 4403 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2023 05:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.