Start la concursul de matematică „C. Calude”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi va debuta la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Concursul Interjudeţean de Matematică „Cristian Calude” pentru clasele VII-XII. Competiţia, ajunsă la a XI-a ediţie, va cuprinde două probe: una individuală şi alta pe echipe.

Proba individuală se va desfăşura astăzi, între orele 9 - 12. La ora 17.30 se vor depune eventualele contestaţii, iar la ora 19.30 se vor afişa rezultatele finale. Duminică, între 9 - 12, se va desfăşura proba pe echipe. 

„De fiecare dată proba pe echipe a fost transmisă live text pe internet la adresa www.mategl.com, acesta fiind singurul concurs de matematică transmis live pe Internet. Practic, părinţii, colegii, cunoscuţii pot să stea acasă şi să urmărească ce face copilul la concurs”, ne explică şeful catedrei de matematică de la CNVA şi organizatorul concursului, profesorul Romeo Zamfir.

Tot mâine, la ora 13.00, a fost programată festivitatea de premiere. Marele premiu se va acorda pentru un singur elev şi va consta în 200 de euro şi o cupă. La premiul I se vor acorda 300 de lei, la premiul al II-lea - 200 de lei, iar la premiul al III-lea – 150 de lei. 

Citit 1885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.