Coşmarul gălăţenilor din Port se prelungeşte până pe 3 noiembrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi ar fi trebuit să fie realimentaţi cu apă caldă, după o săptămână în care au fost nevoiţi să-şi încălzească apa la aragaz. Însă gălăţenii din strada Portului trebuie să mai aibă răbdare câteva zile.

„Dintre cele două puncte termice din Port care nu primesc agent termic primar de la Electrocentrale, P1 şi P2, doar unul va fi realimentat în acest weekend. Este vorba de P2”.

„Celălalt, P1, va primi din nou agent termic primar începând de miercuri, 3 noiembrie, de la ora 16, potrivit celei mai recente informări transmise de CET”, a declarat, directorul de producţie al societăţii de distribuţie a apei calde şi a căldurii Apaterm, Mircea Ispas.

Potrivit aceleiaşi surse, la punctul termic P1, care va fi repornit de-abia miercuri, sunt conectate 11 blocuri: Mălina 1, Mălina 2, Brateş 1, Brateş 2, Bistriţa 1A, Bistriţa 1B, Bistriţa 1C, Bistriţa 1C, Bistriţa 2, Jiu, Mureş şi Cătuşa.

Amintim că peste o mie de gălăţeni din strada Portului au rămas fără apă caldă pe 22 octombrie, după ce Electrocentrale Galaţi a demarat o lucrare de reparaţii capitale la una dintre conductele sale de transport al agentului termic primar, care alimenta punctele termice P1 şi P2 ale societăţii Apaterm.

Citit 837 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.