TÂRG DE ORNAMENTE la Galaţi, pentru SĂRBĂTORI mai frumoase (FOTO)
Foto: Foto Bogdan Codrescu

TÂRG DE ORNAMENTE la Galaţi, pentru SĂRBĂTORI mai frumoase (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii care vor să simtă de pe acum magia sărbătorilor de iarnă sunt invitaţi să păşească pragul expoziţiei „Vis de iarnă”, de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii. Zeci de globuri, ornamente din crenguţe de brad, tablouri cu peisaje de iarnă şi multe alte obiecte pentru Crăciun, frumos aranjate, pot fi cumpărate la preţuri pentru toate buzunarele, de miercuri până duminică, între orele 9,00 – 17,00, până la finele anului.

Profitând de ocazie, la expoziţia "Vis de iarnă" au venit mai mulţi artizani, prieteni vechi ai celor de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Încă de la intrare, ne-a atras atenţia standul domnului Constantin Casandroiu, un cunoscut sticlar din Pucioasa, Dâmboviţa. În fiecare an, vine la Galaţi cu diferite lucruri pictate manual: globuri, vaze, farfurii, căni, pahare, de toate formele şi culorile.

La târg este prezentă şi doamna Ioana Gheorghiu, meşter popular şi artist plastic. „Am adus pentru gălăţeni ornamente cu Moş Crăciun, un aranjament Steaua, mai multe tablouri cu peisaje de iarnă, dacă tot vin sărbătorile, alte accesorii mai mici, lucrate tot manual”, spune femeia.

La masa alăturată stă Doina Moldoveanu. De 14 ani este pictor naiv şi pune pe pânza tablourilor şi suflet, în afară de culoare. „Am ornamente pentru masa de Crăciun, lucrări de artizanat făcute din piele, cu tematică florală, tot de pus în bucătărie, lucrări de pictură naivă, accesorii pentru doamne”, ne îmbie Doina Moldoveanu.

Citeşte şi: EXPOZIŢII cu seminţe, fructe şi legume sculptate, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

 


Citit 2495 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.