Anamaria Prodan, desemnată ”Femeia anului 2023”

Anamaria Prodan, desemnată ”Femeia anului 2023”
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Cunoscută în special pentru activitatea în impresariat sportiv, Anamaria Prodan a ”marcat” o reușită și în ceea ce privește eleganța și calitățile unei femei de succes. Mai exact, Anamaria Prodan s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Gala Fashion Awards la Bucharest Fashion Week, unde a fost desemnată, nici mai mult, nici mai puțin, decât „Femeia anului 2023”!

Anamaria Prodan a ținut să mulțumească tuturor celor care au votat-o pentru a obține acest titlu. Și așa cum stă bine la un eveniment festiv, Anamaria Prodan a fost însoțită la Gala Fashion Awards de fiica ei, Sarah, și Bebeto, băiatul din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

„Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Mulțumesc organizatorilor și celor ce au votat. Am văzut foarte mulți oameni frumoși în sală. Nicușor Stan a reușit ceva minunat! Chiar ne-a strâns la final de an pe toți. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ. Dimpotrivă! Ne-au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou! Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții. Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de «Femeia anului»! Vă mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce-mi doresc mie”, a declarat Anamaria Prodan, după ce a luat premiul.

Pentru fanii care admiră energia pe care o degajă Anamaria Prodan, un punct de întâlnire este podcastul lansat de vedetă pe YouTube, acolo unde are aproximativ 3.500 de abonați. Anamaria Prodan promite să aibă invitați numai unul și unul.

„Încep o emisiune a mea, unde eu fac regulile, unde eu să întreb, nu să fiu întrebată, cum am fost obișnuită toată viața. Iată-mă astăzi aici, alături de dumneavoastră și de oamenii vieții mele”, a anunțat vedeta. Invitații? ”Oameni fabuloși, care au făcut istorie!”, ne promite Anamaria Prodan.

Și trebuie să o credem pe cuvânt, doar e ”Femeia Anului 2023”!

Citit 5124 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 11:41

5 comentarii

  • postat de Sorin
    Luni, 25 Decembrie 2023 10:07
    86.124.32.***
    Oare cei care jurizeaza si aleg femeia anului au terminat vreo forma de invatamant ? Dar la capitolul cultura sigur sunt repetenti. Le putem sti si numele celor care au jurizat ? Stiu parintii lor ce odrasle au zamislit ?
    0
    3
  • postat de Gigi Hahalera
    Luni, 18 Decembrie 2023 20:54
    86.120.252.***
    Doua femei au construit un spital din bani donati si asta este aleasa femeia anului. Asta ca sa vedeti in ce tara traim. Suntem praf ca natie, ca istorie, ca limba, suntem praf si ca intelect.
    0
    9
  • postat de Anamaria
    Luni, 18 Decembrie 2023 12:24
    78.97.38.***
    O narcisistă grețos de lăudăroasă! ?Felicitări Reghe! ??
    0
    7
  • postat de Anton
    Luni, 18 Decembrie 2023 07:09
    5.14.138.***
    O parvenita venită de nicăieri cu o gura cat o șură,plina de scandaluri aducătoare de rating pentru proștii care uita la un model de așa nu cum este ea!Ne meritam soarta!
    0
    13
  • postat de Iancu Jianul
    Duminică, 17 Decembrie 2023 11:05
    5.13.170.***
    Femeia anului TREBUIAU SA FIE CELE DOUA FEMEI ce-au contruit PRIMUL SPITAL PRIVAT DIN ROMANIA fireste din DONATII in 33 de ani!
    Separe ca romanul nu a invatat NIMIC de la viata... SCANDAL, MISTOCAREALA, PROSTEALA, FURT... INCULTURA! 2% PIB din educatie isi spune cuvantul! Hai Simona!
    0
    44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.