Numeroși consumatori din centrul orașului, fără curent timp de patru ore

Numeroși consumatori din centrul orașului, fără curent timp de patru ore
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Noi întreruperi de curent vor avea loc, miercuri, 3 aprilie, ca urmare a lucrărilor anunțate de Distribuție Energie Electrică România (DEER) - Sucursala Galați în mai multe zone ale orașului. Întreruperile programate au durate de patru sau șapte ore, lucrările urmând să înceapă în prima parte a zilei.

Afectați de aceste întreruperi vor fi numeroși consumatori din zona centrală a orașului, de pe strada Domnească, cei de la P-uri, de la blocurile A-D și C1 de la Parfumul Teilor, Centru A, E, F și N6, blocurile Select și Modern, sediile CEC Bank, OTP, ING, First Bank, Patria Bank și TBI Money, hotelurile Mercure și Ibis Styles, cofetăriile Dulce by Paula și Blanche, dar și Grădinița 45 de la Parfumul Teilor, toate între orele 11.00-15.00.

În același interval, nu vor avea curent bl. W11, W12 și Pescăruș, Carrefour Express de pe Prelungirea Traian,  Școala 26, Hotel Alex și Piața Veche de pe strada Vadul Sacalelor, blocul Atena din Mazepa de pe Armata Poporului și nici agenții economici de pe Faleza Dunării.

Pe str. Al. I. Cuza vor fi întreruperi la Hotel Sport, Drumuri și Poduri SA, Muzeul Cuza, blocul Cristal și Casa Corpului Didactic. Vor fi lucrări și pe străzile Logofăt Tăutu (biserica Vovidenia, policlinica Sănătatea Plus), Nicolae Gamulea, Brăilei (clinica Dental), Gen. Alexandru Cernat (Roca, Inspectoratul de Stat în Construcții), Regiment 11 Siret (sediul Distrigaz Sud), Armata Poporului (bl. IC 1-3), Aleea Mercur (bl. B1, B2 și V3-V5).

Pe str. Col. Nicolae Holban vor fi întreruperi la Cafe Anglais și la Copacabana, iar pe Aleea Trandafirilor, la blocurile 20 Apart., TRC 1 și TRC 2 de la Parfumul Teilor.

Se va lucra și pe str. Fraternității, unde vor fi afectați blocul Șoim, restaurantul Continental, Direcția de Asistență Socială a Primăriei și sediul BNR.

Nu în ultimul rând, de întreruperi de până la opt ore vor avea parte consumatorii de pe străzile Independenței și Matei Basarab din municipiul Tecuci.

Citit 3300 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 19:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro