Alexandra revarsă lumină

Alexandra revarsă lumină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu-i umbriţi zâmbetul, ajutaţi-l să înflorească *

Din cruda bătălie cu destinul, Alexandra Sima (FOTO) a ieşit învingătoare până acum. I se poate citi acest lucru în luminile zâmbetului şi ale ochilor ei minunaţi. Sunt semne despre acest lucru în fiecare zi, prin ceea ce face şi spune, prin nobleţea şi indiferenţa cu care trece peste handicapul pe care-l are.

Veniţi să prindeţi această lecţie despre viaţă la spectacolul umanitar pe care ziarul nostru îl organizează la Teatrul Dramatic, pe 13 decembrie, ora 17.00, când Alexandra va fi eroina serii, va cânta şi va dansa pentru cei care încearcă să-i menţină soarele în priviri.

Vă puteţi număra printre aceştia. O invitaţie costă 100 de lei, dar poate fi achiziţionată de mai multe persoane sunând la 0722 721 430 (telefonul autorului materialului) sau la 0755 1904 70 (telefonul mamei Alexandrei).

Toţi cei care au achiziţionat astfel invitaţia sunt aşteptaţi la o seară de neuitat, în care candoarea va răsplăti generozitatea şi va turna balsam pe suflete.

Aşa cum v-am obişnuit, le vom face publice numele celor care ne-au mai ajutat. Subprefectul Daniel Ovidiu Tudorache n-a ajutat să distribuim 15 invitaţii în mai puţin de o oră! E un record!

Un alt record este revendicat de Colegiul „Elena Doamna”:  în decurs de două-trei zile s-au strâns de la elevi şi profesori bani pentru cinci invitaţii (în condiţiile în care ei de-abia au terminat o altă campanie umanitară, pentru colega lor, Andreea Mihalcea).

Grupul de firme „Galtour” a achiziţionat tot cinci invitaţii (două prin Sandu Traian). De la „Viaţa liberă” s-au cumpărat patru invitaţii, Grădiniţa Nr. 7 – două. Au mai sărit în ajutorul Alexandrei: Colegiul Economic, Şcoala Nr. 42, SC Case de marcat, comandantul IPJ - Dănuţ Lefter, directorul Inspecţiei în Construcţii - Cristian Capeti şi SC Santa Mia.

Rămân în continuare aproape „marii anonimi” care rup din pensia lor şi pun umărul la un strop de fericire.  Tuturor, le mulţumim!

Foto: Simona Andrei

Citit 791 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.