Noi amănunte în cazul tânărului care a încercat de două ori să se sinucidă

Noi amănunte în cazul tânărului care a încercat de două ori să se sinucidă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La începutul săptămânii un tânăr din Galaţi a încercat să-şi ia viaţa de două ori, în mai puţin de 24 de ore. Motivul acestei tragedii este acela că tânărul, împreună cu tatăl său, locuiau de două luni într-o maşină, după ce fuseseră obligaţi să părăsească locuinţa în care stăteau cu chirie.

Miercuri, un comunicat al Primăriei trimis pe adresa redacţiei noastre ne informa că familia băiatului a fost evacuată pe data de 11 martie 2010 din locuinţă, după ce a refuzat să încheie un contract de închiriere şi să plătească chiria stabilită în acesta.

Mai mult, familia celui care a încercat să se sinucidă acumulase şi o restanţă. „Pentru neplata chiriei a fost înaintat în instanţă dosar pentru rezilierea contractului de închiriere şi evacuarea din locuinţă a pârâţilor. În prezent, (familia băiatului n.red.) înregistrează un debit de chirie de 8718 de lei şi la apă de 4676 de lei”, se arată în comunicatul trimis de Primărie.

Tot în comunicat este specificat faptul că Primăria, considerând că este vorba despre un caz social, a repartizat familiei băiatului o locuinţă situată pe strada Tecuci, dar că spaţiul a fost refuzat de sora băiatului care a încercat să se sinucidă.

Contactat în cursul zilei de miercuri, dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi ne-a informat că pacientul se află într-o stare staţionară, el aflându-se sub strictă supraveghere în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean.

Citit 1400 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2011 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.