Ministerul Sănătăţii a respins cererea / Doctorul Bacalbaşa nu va mai conduce ATI

Ministerul Sănătăţii a respins cererea / Doctorul Bacalbaşa nu va mai conduce ATI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Sănătăţii a decis să nu-i mai prelungească doctorului Nicolae Bacalbaşa mandatul de şef al secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), în cadrul căreia lucrează de aproape 40 de ani. Doctorul Bacalbaşa are 67 de ani, iar legea prevede că medicii pot îndeplini funcţia de şef de secţie până la vârsta de maxim 65 de ani. Doctorul cel mai popular din Galaţi va profesa în continuare ca anestezist, va rămâne cu activitatea didactică la Universitate, cu funcţiile de consilier judeţean şi de purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Cum este şi candidatului USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţului, Bacalbaşa nu va resimţi prea mult „debarcarea” din funcţia de şef de secţie, fiind ocupat cu campania electorală.

Directorul DSP, dr. Valentin Boldea,  a confirmat faptul că a primit de la Minister o hârtie prin care i se refuză dr. Bacalbaşa prelungirea pe funcţie: „Am transmis conducerii spitalului refuzul la solicitarea de prelungire a mandatului de şef de secţie şi vor fi nevoiţi să se conformeze. E o pierdere, pentru că domnul Bacalbaşa este un bun profesionist şi nu i se poate reproşa nimic, dar unde-i lege nu-i tocmeală”, a precizat şeful DSP.

 

Citit 2608 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.