La Gohor, cabinet stomatologic cu dotări moderne

La Gohor, cabinet stomatologic cu dotări moderne
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În mediul rural, există un singur medic dentist la aproximativ 8000 de locuitori. Acesta este motivul pentru care iniţiativa primarului din Gohor – Relu Crînganu - de a deschide un cabinet stomatologic chiar în comuna de la capătul judeţului e una cât se poate de lăudabilă.

„Sunt mulţi oameni în vârstă, dar şi tinerii, care pentru cea mai simplă intervenţie în privinţa danturii erau nevoiţi să bată drumurile până la Tecuci. Acum vine un medic de la Tecuci la noi, o singură zi pe săptămână şi stă până seara târziu, deci sunt cereri, chiar şi dacă dentistul  lucrează doar în regim privat deocamdată”, ne spune edilul de la Gohor.

Acesta susţine că pentru renovarea sediului în care funcţionează acum cabinetul stomatologic, dar şi cabinetul medicului de familie şi Poşta din comună a cheltuit aproximativ 15.000 de euro.

O altă investiţie serioasă a făcut primăria şi pentru dotarea cabinetului cu aparatură modernă, astfel încât locuitorii din Gohor se numără printre privilegiaţii de a avea condiţii civilizate şi medic stomatolog la fel ca orăşenii. Pentru scaunul stomatologic şi alte obiecte din dotare primăria a cheltuit  20.000 de lei.  

Foto: Vasile Caburgan

 

  

 

Citit 1422 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.