Elena Pene are nevoie de noi

Elena Pene are nevoie de noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elena Pene din Şendreni are 49 de ani şi a fost diagnosticată cu două boli incurabile. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că suferă de hepatită C, a fost depistată şi cu cancer la sân în formă destul de avansată. Femeia este singură pe lume, nu are soţ, nu are copii şi unicul său venit se ridică la 100 de lei pe lună, ca ajutor social. E clar că din atâţia bani nu are cum să trăiască nici de pe o zi pe alta, ce să mai vorbim de suportat costurile necesare pentru tratarea unor asemenea boli.

Pentru că nu şi-a permis un tratament la Cluj, unde ar fi vrut iniţial, doamna Pene a început cura de cobalto-terapie în Galaţi. Drumurile de la Şendreni la Galaţi, medicamentele necesare în timpul curei, medicamentele pentru hepatită, mâncarea de regim, toate costă.

„Am vândut tot ce am: costumul cel bun, frigiderul, mobila. Nu mai am ce să vând. Poate mă ajută cineva”, ne-a spus femeia plângând în hohote.

Anul trecut, oamenii cu inimă bună au ajutat-o, reprezentând singurul ei sprijin pe lumea aceasta, în momentele de restrişte. Însă banii s-au cheltuit pe tratamente şi vizite la medici. Cei care vor s-o sprijine în continuare se pot prezenta la casieria redacţiei.

Citit 1176 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.