Din birourile Primăriei vine un damf de ţeapă! - Scandal cu secretara city managerului

Din birourile Primăriei vine un damf de ţeapă! - Scandal cu secretara city managerului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aveţi grijă cui împrumutaţi bani pentru că puteţi lua ţeapă de la cine nu vă aşteptaţi. A păţit-o Adriana Lisovencu, o femeie din Galaţi care a ajutat la ananghie un semen de-al său, salariat al Primăriei, şi care acum se chinuie să-şi recupereze banii. Povestea a ajuns la urechile noastre de la soţul femeii, Vasile Lisovencu, care a venit la sediul redacţiei pentru a da un anunţ în ziar. „Îi rog pe toţi cei care au fost înşelaţi de Drăgănică Ana, salariată a primăriei Galaţi, să mă contacteze la telefon”, scria omul în anunţ. Acesta îşi face public numărul de telefon, la care l-am contactat şi noi din curiozitate.

„I-am dat 500 de lei în 2010, bani pe care mi-a promis că mi-i dă în două săptămâni. Au trecut mai bine de doi ani de atunci şi n-am văzut nici un ban”, spune supărat gălăţeanul. Supărarea acestuia este cu atât mai mare cu cât femeia nici nu-i mai răspunde la telefon sau, atunci când o face, se preface că nu-l cunoaşte.

Curioşi, am întrebat şi noi în Primărie cine este Ana Drăgănică şi aşa am aflat că lucrează la cabinetul city manager-ului Florin Popa. Am stat de vorbă chiar şi cu acesta şi ne-a confirmat că au mai fost plângeri la adresa acestei femei. Faţă-n faţă cu noi, Ana Drăgănică nu neagă că ar avea să-i restituie banii Adrianei Lisovencu, dar spune că are o înţelegere cu aceasta în privinţa termenului de restituire a acestor bani.

„Este problema mea şi a Adrianei, noi ne-am înţeles. În ceea ce-l priveşte pe soţul ei, nu mai vreau să-i răspund la telefon pentru că vorbeşte foarte urât cu mine”, ne explică secretara lui Florin Popa.

Ferm convinşi că este problemă rezolvată, am luat legătura cu Adriana Lisovencu doar pentru a ni se confirma înţelegerea şi pentru a pune punct anchetei. Surprinzător, nu era chiar cum spunea Ana Drăgănică! „Nu este domnule nicio înţelegere între mine şi ea! I-am dat aceşti bani în 2010 şi nici acum nu i-am văzut înapoi. Eu m-am împrumutat ca să-i dau aceşti bani, iar ea nu vrea să mi-i mai dea înapoi. În rate, câte 20 de lei pe lună, dacă-mi dădea, şi tot reuşea să-mi dea 500 de lei”, se plânge femeia. Păgubita spune chiar că Ana Drăgănică îi promisese că, după ce va primi îndemnizaţia de pe urma serviciilor prestate la recensământ, îi va da banii înapoi. Cum nu are nicio dovadă scrisă că a dat acei bani, Adriana Lisovencu speră acum să se înţeleagă „omeneşte” cu Ana Drăgănică şi să recupereze suma.

Ceea ce surprinde în acest caz nu este suma – una destul de mică, e drept, nu şi în raport cu salariul de 520 de lei al Adrianei Lisovencu – ci probitatea morală a unor oameni din instituţiile statului. Această femeie are la îndemână o ştampilă, are acces la informaţii şi, poate ceea ce este cel mai important, are uşile deschise în Primărie!

Citit 2710 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.