Carnea de miel se scumpeşte

Carnea de miel se scumpeşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

N-a trecut o zi de la apariţia cărnii de miel în Piaţa Centrală că preţul a şi început să crească. Luni, carnea de sezon se vindea cu 25 de lei kilogramul, iar ieri, cu 26 de lei. Să sperăm că nu vom asista la o creştere a preţului cu un leu în fiecare zi, până la Paşti.

Un ou costă între 55 de bani şi 75 de bani. Ouăle mai scumpe sunt de categoria a II-a, adică provin de la găini crescute pe sol la o fermă din Buceşti, nu în baterii supraetajate. Comercianţii se plângeau, ieri, de lipsa clienţilor.

Verdeţurile nu şi-au schimbat preţul. Pătrunjelul şi mărarul se dau la 50 de bani sau 1 leu legătura, iar ceapa verde e tot 1 leu. Spanacul proapăt care s-ar putea asorta cu carnea de miel se vinde la 3 lei kilogramul.

Litrul de vin îmbuteliat la pet, alb sau roşu, costă 6 lei. Pe cel îmbuteliat în sticlă de 750 ml veţi plăti, însă, 8 lei. 

Citit 1648 ori Ultima modificare Marți, 10 Aprilie 2012 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.