N-a trecut o zi de la apariţia cărnii de miel în Piaţa Centrală că preţul a şi început să crească. Luni, carnea de sezon se vindea cu 25 de lei kilogramul, iar ieri, cu 26 de lei. Să sperăm că nu vom asista la o creştere a preţului cu un leu în fiecare zi, până la Paşti.
Un ou costă între 55 de bani şi 75 de bani. Ouăle mai scumpe sunt de categoria a II-a, adică provin de la găini crescute pe sol la o fermă din Buceşti, nu în baterii supraetajate. Comercianţii se plângeau, ieri, de lipsa clienţilor.
Verdeţurile nu şi-au schimbat preţul. Pătrunjelul şi mărarul se dau la 50 de bani sau 1 leu legătura, iar ceapa verde e tot 1 leu. Spanacul proapăt care s-ar putea asorta cu carnea de miel se vinde la 3 lei kilogramul.
Litrul de vin îmbuteliat la pet, alb sau roşu, costă 6 lei. Pe cel îmbuteliat în sticlă de 750 ml veţi plăti, însă, 8 lei.
Carnea de miel se scumpeşte Scris de Gabriel Kolbay


Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie:
1 comentariu
-
postat de floMiercuri, 11 Aprilie 2012 09:38Cred ca au innebunit cu totii, sa se mire ca la 25 de lei kg de miel, nu au clienti! Spune-ti mersi ca nu v-a batut nimeni pana acum, nu ca nu aveti clienti!00