Vedeţi aici care dintre gălăţeni sunt mulţumiţi de cartierul lor

Vedeţi aici care dintre gălăţeni sunt mulţumiţi de cartierul lor
Vasile Caburgan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dintre toate zonele în care am fost până în prezent, Potcoava de Aur este singura unde mai mulţi gălăţeni ne-au mărturist că sunt mulţumiţi de cartierul în care locuiesc. Din cititorii care au răspuns invitaţiei formulate de noi prin intermediul ziarului, aproape jumătate au venit pentru a vorbi de bine despre Mazepa I. „În general, este un cartier destul de liniştit. Sunt şi câteva mici probleme, însă, dacă vrei, poţi găsi neajunsuri chiar şi la Versailles”, ne-a spus unul dintre cititori.

Un alt locuitor din Mazepa I este recunoscător pentru că nu s-a construit un parc pentru copii în faţa blocului C12. „Am stat multă vreme cu teamă din pricina acelui proiect, formulat de vechea conducere a oraşului. Nu mi se părea normal ca să faci un parc chiar între blocuri, pentru că fiecare locatar are dreptul la linişte. Ziarul „Viaţa liberă” a avut o contribuţie importantă în decizia luată de primărie, prin semnalarea, la timpul respectiv, a absurdităţii proiectului parcului”, este de părere bărbatul.

Citit 1666 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2012 17:46

3 comentarii

 • postat de gabiR
  Luni, 15 Octombrie 2012 16:43
  veniti in micro 18,sa vedeti in jurul scolii 40 ca nu mai arde nici un bec pe strada si noaptea e jale prin cartier,ti-e si frica sa iesi noapte pe strada,si trotuarul de la intrare in oras pana la spitalul judetean e facut varza,cand ploua e jale,stai sa vina zapada,picioare rupte pe capete.al 5-lea oras din tara "spuneti"?suntem mai rau ca BARLADUL.si inca ceva ,banii cei mai multi vin de la periferie,domnule primar,pe aici intra omul in oras.RUSINE.
  0
  0
  Raportează
 • postat de rada
  Luni, 15 Octombrie 2012 08:05
  Pe strada Cosbuc, in Tiglina 2, langa blocurile M3 si C19, in intersectie, a aparut peste noapte un tarc in care se vor comercializa anvelope secon hand .Cine a indraznit sa dea autorizatiile necesare pentru asa ceva ? Cauciucuri inflamabile langa doua statii de benzina si toate in miezul cartierului de locuinte ?! Despre estetica, urbanism, faptul ca in zona doritorii de anvelope nu vor avea unde parca etc. ce parere aveti ? Altadata un bulevard frumos si ingrijit, ulita de centura care este azi str. George Cosbuc e plina e dughene, spalatorii, vulcanizari.Daca recunoastem ca cei dinainte au gresit, DE CE Primaria continua sa isi batjocoreasca cetatenii ? Pe langa hidoasa afacere cu anvelope din coltul blocului meu, garajele care ma inconjoara sunt parfum .Traiasca bataia de jioc , micii intreprinzatori cu ceafa groasa, marii spagari care le dau autorizatii si toti fraierii care ii suporta pe banii lor si ii voteaza plini de sperante desarte ! Au forurile indreptatite o explicatie pentru ce se intampla pe Cosbuc ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Luni, 15 Octombrie 2012 07:45
  Pentru linistea pensionarilor si nu numai ,copii trebuiesc dusi sa se joace peste Dunare . Ce poate fi mai reconfortant decat rasul copiilor care se joaca ? O tara ,un oras ,un cartier, fara copii sunt deja entitati moarte .Sa nu uitam ca acesti copii, peste cativa ani ,asa cum fac parintiilor in prezent ,vor fi contribuabiilii din banii carora ni-se vor plati pensiile si se va intretine cartierul "bosilor" la nivel de Versailles . Observ ca rautatea se perpetueaza , cand cei trei baieti pe care i-am crescut erau mici ,era prin '81-'82 ,ma duceam de seara, cu doua sticle ,la coada la laptele ce venea a doua zi iar pensionarii de atunci ,numai ca nu ma alungau murmurand : ce-i trebuie lui asta lapte , ca e tanar .....Cred ca cei de atunci si cei care nu suporta copii acum , sunt cei care au facut ca timp de 22 de ani Galatiul sa fie denumit "orasul rosu".Si de ce nu un "aproape Versailles" si in Micro 40 , numai aia din Mazepa I sunt galateni ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.