Votul - şansa unei tinereţi mai bune
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Votul - şansa unei tinereţi mai bune
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La vot, în jur de ora 11.00, a venit toată familia Ţocu din satul Odaia Manolche, comuna Vânători. Ştampile pe buletine au pus Ionel, în vârstă de 33 ani, şi soţia sa Vasilica, de 24 de ani. Daniel Albert, îmbrăcat bine, şi-a însoţit părinţii la secţie, dar la cei 4 ani ai săi mai are de aşteptat până să hotărască cine va ajunge în Camera Deputaţilor şi cine în Senat.

„Ce vrem să primim în urma votului de azi? Condiţii de viaţă mai bune. Vrem apă curentă şi ni s-a promis că în cursul anului viitor o vom avem. Sperăm, vedem ce va fi. M-am născut aici, trăiesc aici, dar lucrez în Galaţi, la o firmă de scafandri”, ne spune Ionel Ţocu.

„Eu sunt casnică, am grijă de Albert Daniel. Şi eu sunt tot din Odaia Malolache şi am venit împreună cu soţul meu să votăm pentru o viaţă mai bună”, a declarat Vasilica Ţocu. Şi-au ales, cum consideră, o şansă. Pentru ei şi mai ales pentru fiul lor.

Citeşte mai multe ştiri despre alegerile parlamentare de la Galaţi în secţiunea specială alocată evenimentului http://www.viata-libera.ro/alegeri-parlamentare-2012.

Citit 7718 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.