Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

 15.000 de euro o despart de visul ei


„Acum în prag de sărbători fiecare dintre noi aşteptam daruri de la cei dragi, dar eu îmi doresc un altfel de dar sub bradul de Crăciun, acela de a scăpa de povara ce o port pe umeri de când m-am născut. Fie ca suferinţa mea să se încheie şi să fiu cu adevărat un copil fericit”. Aceste cuvinte aparţin unei fete de numai 12 ani – Ana Maria Tudor - care suferă de scolioză dorsolombară dextroconvexă, formă gravă, care necesită de urgenţă o operaţie. Recent a aflat că are şanse foarte mari să trăiască o copilărie şi o viaţă normală. A primit răspuns de la o clinică din Bonn, Germania, iar la începutul anului viitor este aşteptată pentru operaţie. Însă are nevoie de 15.000 de euro, bani pe care familia sa nu-i deţine şi nu-i va putea strânge decât cu ajutorul nostru.  

Un necaz nu vine niciodată singur

Ca şi cum nu ar fi suficient tot acest necaz, Ana Maria a fost nevoită să treacă şi prin divorţul părinţilor. După ce a obţinut custodia fetei, mama sa a lăsat-o în grijă tatălui şi a plecat în străinătate, de unde multă vreme nu au mai auzit nimic despre ea. Acum Daniel Tudor se judecă pentru obţinerea custodiei şi pentru a-i da fiicei sale o şansă, pe care mama sa i-a refuzat-o: o operaţie care să-i îndrepte coloana.

„Un copil minunat”

Diriginta fetei, Simona Bordeiu are numai cuvinte de laudă despre ea: „Este un copil minunat, un exemplu pentru colegi, lăudată de toţi profesorii. Anul acesta este prima din clasă, dar o văd din ce în ce mai obosită, mama ei vitregă îmi povesteşte că geme noaptea în somn şi că abia mai respiră, pentru că deformarea coloanei afectează şi organele interne”. 
Mai multe despre Ana Maria puteţi afla din „Jurnalul de aşteptare”, aşa cum şi-a numit ea blogul: http://anamariatudor.blogspot.ro/.
Cei care doresc s-o ajute pot lua legătura cu tatăl fetei, Daniel Tudor, la numărul de telefon 0743.502.849 sau pot dona direct în conturile deschise la  Raiffeisen Bank, sucursala Galaţi: RO17RZBR0000060006573971 în lei şi RO17RZBR0000060014860681 în euro.

Citit 2424 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 16:32

3 comentarii

 • postat de pavel Vineri, 11 Ianuarie 2013 14:59 Link la comentariu
  0
  0

  buna,ai aici o solutie!!!

  Creează un site social perfect de a aduce oamenii împreună cu prietenii bani.
  Cu look-ul propriu și alegerea ta de integrare socială, deschide noi usi la venituri și angajament.
  Aceasta nu este o înșelătorie vă trimit dovezi de plată și sunt reale pentru că prietenii mei au fost postate dupa plata.
  Arunca o privire aici:
  http://www.money-friends.net/users/profile/en/154761.html ;
  Începeți afacerea dvs. și să plătească 3 dolari ei cer și veți fi plătit pentru sigur.
  Am testat cu prietenii mei,
  meu de sesizare link-ul
  http://www.money-friends.net/users/profile/en/154761.html ;
  intra si nu vei regreta!!!
  ene casota pavel

  Raportează
 • postat de sanda Joi, 20 Decembrie 2012 14:25 Link la comentariu
  0
  0

  ,,Ingerul'' cu aripele infrante ,, are mare nevoie de noi pentru a putea trai intre oameni normali , pentru a putea noaptea a se odihni , pentru a putea zimbi ,,,,, acest,, Ingeras '' de fetita , este parasita de,, mama'' ei ..traieste intr-o situatie de nedescris de dureroasa , asa cum este de grav bolnava doarme intr-un pat cu , mama ei vitriga si cu tata-l ei care stau intr-o cameruta cu chirie , in luna Ianuarie trebuie sa fie la operatie in Germania , pentru a putea zbura...Doamne Ajut- o !

  Raportează
 • postat de TUDOR ANA MARIA Vineri, 14 Decembrie 2012 15:26 Link la comentariu
  0
  0

  MULTUMIM DIN SUFLET DOAMNEI ROXANA ARTENE PENCIU SI ZIARULUI LOCAL VIATA LIBERA PENTRU CA SUNT APROAPE DE MINE SI VOR SA MA AJUTE SA DUC O VIATA NORMALA...MULTUMESC DIN SUFLET

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.