Muşcat de cal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 23 de ani a ajuns la spital, muşcat de propriul cal. „Am încercat să-l leg şi m-a muşcat. Nici nu ştiu ce l-a apucat”, îşi aminteşte uluit, bărbatul care zace acum pe un pat de spital, cu o mână bandajată.

„N-a mai muşcat niciodată pe nimeni până acum şi îl am deja de patru ani. Nu i-am dat nici un nume deocamdată”, mai spune stăpânul bidiviului.

„A fost internat un tânăr cu o plagă muşcată a mâinii. Mâna i-a fost muşcată de cal. Câteva comentarii: calul n-are nume, ceea ce arată o relaţie de la început incorectă între stăpân şi cal. După o lungă viaţă de doctor, ştiu că, de fapt, caii nu muşcă degeaba.

Mi-e nu-mi plac beţivii, posibil că nici cailor. Respectivul muşcat îl iartă pe cal, dovadă că este un om generos şi că ştie el de ce. În general, calul este un partener care te ajută trăieşti şi, dacă nu te poţi frumos şi cu omul şi cu calul, rişti ca fiecare să te muşte, în modul său specific”, a comentat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Când se va întoarce acasă, bărbatul va decide singur dacă merită sau nu să mai lege calul…

Citit 1169 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.