Juriul a decis: Şcoala Nr. 29 este “cea mai portugheză”

Juriul a decis: Şcoala Nr. 29 este “cea mai portugheză”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a câştigat trofeul pentru “cea mai olandeză”, Şcoala Nr. 29 l-a primit şi pe cel pentru “cea mai portugheză instituţie de învăţământ”, în cadrul programului educaţional derulat de Asociaţia pentru Managementul Artelor. La competiţie au mai participat Şcolile Nr. 3, 9 şi 25. Au mai fost acordate 64 de premii, pentru cele mai frumoase desene, pentru cele mai reuşite azulejos - pictura tradiţională portugheză pe faianţă, precum şi pentru cele mai bune eseuri.
Vineri, la sala de sport a Şcolii nr. 3, a avut loc competiţia de fotbal. Trofeul “Campionii Portugaliei” a fost adjudecat de către echipa de la Şcoala Nr. 29. Jucătorul turneului a fost desemnat Mihai Petică, tot de la Şcoala Nr. 29.
În următoarea perioadă, cele patru unităţi de învăţământ se vor pregăti pentru “Săptămâna elveţiană”, când elevii vor învăţa o mulţime de cunoştinţe, tradiţii şi obiceiuri legate de această ţară.

Citit 2526 ori Ultima modificare Duminică, 17 Februarie 2013 14:30

2 comentarii

 • postat de Porumba Diana
  Duminică, 14 Aprilie 2013 21:08
  Scoala Nr. 29 este cea mai tare.Pe langa faptul ca are profesorii si invatatori exceptionali,si copii isi dau silinta pentru a invata ceva.Bravo scoala 29!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 18 Februarie 2013 05:17
  Deci se poate si nici macar scoala 29 nu este intr-un cartier de fite ,cartier in care pe timpul comunistilor nu se stingea lumina ,decat foarte rar . Scoala 29 a avut si are profesori si conducatori de exceptie ,bravo lor .Cum sa nu le fiu recunoscator ,ei sunt cei care au pus ,prin anii '80 , baza educatiei celor trei flacai ai mei( flacai care invau la lumina becurilor alimentate de la o baterie auto veche ,in acea "iepoca de aur" ,regretata de multi si care ar trebui blestemata de toti ) ,flacai care au reusit in viata ,chiar daca astazi a mai ramas in tara numai unul si acesta ia salariu f bun tot pe ce face cu capul ,tastatura si cu un mouse.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.