O, ce veste minunată!

O, ce veste minunată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă pentru decizia Primăriei de a încălzi mai cu spor oscioarele copilaşilor care învaţă la Colegiului Naţional „Costache Negri". Se pare că edilii oraşului au gândit mult şi iată că au avut şi o revelaţie: Pedagogicul se confruntă cu probleme privind apa caldă şi căldura, conductele de apă caldă şi recirculaţie fiind uzate moral şi fizic. Primăria oraşului va investi 1.273.372 de lei, cu TVA, în următoarele 12 luni, pentru reparaţii capitale la punctual termic al Colegiului. Nu este o noutate că instalaţiile din şcoli sunt uzate, dar, vai, ce veste minunată este că se iau şi măsuri.
Bila neagră merge la oficialii din CFR Infrastructură, pentru modul în care au neglijat situaţia liniei Galaţi-Bârlad. Vinerea trecută, linia de cale ferată a luat-o la vale, prinzând forme de cadână ce dansează din buric. O cadână cam puternică, pentru că, dacă trenul personal Bârlad - Galaţi ar fi fost prins în dans, “pre mulţi ar fi popit”. CFR şi Transferoviar Grup ştiau de problemele solului, s-a mai întâmplat ca terenul să o ia razna în zonă, şi totuşi de ce nu s-a luat vreo măsură serioasă până acum? “În trecut, acolo s-au făcut nişte investiţii extrem de costisitoare pentru stabilizarea terenului. Au fost plantaţi piloni la 30 de metri adâncime, dar nu s-a dat de un strat cu rezistenţă mare” spune directorul adjunct de la TFC. Dar din trecut până acum nu s-a mai putut găsi nicio soluţie? Sau au trăit toate autorităţile din Ministerul de resort şi din CFR cu speranţa că nu o să se mai întâmple?

Citit 10784 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2013 15:47

3 comentarii

 • postat de Radu de Galati
  Joi, 28 Februarie 2013 21:53
  Mai trebuia sa aduca si pe baba dochia din Bulgaria sau cum o mai cheama sa descante calea ferata sau poate pe Cacalbasa ca tot le comenteaza el pe toate ca un om mare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 26 Februarie 2013 07:33
  Rad si curcile ,nu exita piloni care sa opreasca alunecarea ,pot sa-i duca si la 100m ,tot de geaba ,sunt multe sute de mii de tone cu care impinge pamantul .Mama natura este acum ultima speranta de asigurare a stabilitatii in zona . Facem din gara Tulucesti ,gara Galati Nord ,in cadrul aglomerarii urbane care sa cuprinda Galatiul si comunele Vanatori ,Tulucesti ,Smarda,Sendreni ,cu linie de autobuze care sa faca legatura intre gari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de iorga
  Luni, 25 Februarie 2013 11:39
  EEEiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ce-ti mai place sa-i pupi in c.u.r
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.