Despre Galaţi, numai de bine

Despre Galaţi, numai de bine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna trecută a fost plină de evenimente la Galaţi sau în legătură cu Galaţiul sau gălăţenii, de la marele chix al doctorului Doboş, care şi-a scos, astfel, singur mizeriile la suprafaţă (inclusiv mizeriile celor care l-au ajutat să acopere), până la aprobarea procedurii de ştergere a penalităţilor la întreţinere de către Curtea de Apel Bucureşti şi decizia definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la incompatibilitatea lui Nechita. Cred că merită bilă albă toate aceste evenimente, chiar dacă unul s-a soldat cu moartea unui om, iar cazul lui Nechita e încă în discuţie la Comisia Juridică.

Bila neagră face paşi către Primăria municipiului Galaţi, singura care reuşeşte să vadă trecerile de pietoni bine marcate. Plini de spirit, oamenii Primăriei reuşesc să vadă dincolo de evidenţe. Acolo unde şoferii şi pietonii nu văd decât nişte umbre, oamenii Primăriei văd marcaje pietonale, acolo unde unii nu văd niciun indicator, oamenii Primăriei, prin intermediul superputerilor, fac să răsară tot felul de indicatoare.

Citit 10174 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 10:02

1 comentariu

 • postat de un galatean
  Marți, 19 Februarie 2013 10:04
  Oare va veni in Galati vreodata un primar care sa fie interesat de oras, sa fie gospodar? Parca suntem blestemati. Oamenii din acest oras care au fost adusi de combinat nu gandesc, nu stiu sa-si aleaga un primar. Brailenii ne sunt superiori pentru ca in orasul lor nu sunt adunaturi. Galatiul va fi coada tarii pentu ca fanii otelului au ales pe cine nu are habar de nimic. Oamenii de calitate nu sunt pentru Galati.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.