„În clubul Infinity, agenţii WBC i-au protejat pe băieţii răi”

„În clubul Infinity, agenţii WBC i-au protejat pe băieţii răi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Am hotărât să îmi petrec noaptea de 2 spre 3 martie în clubul „Infinity”, împreună cu soţia şi încă trei prieteni, întrucât ştiam că în acest club nu au loc scandaluri, iar localul îşi rezervă dreptul de a selecta clienţii (aşa cum scrie şi pe biletul de intrare).

În jurul orei 1,00, în timp ce dansam, au apărut patru agenţi WBC care escortau un grup de trei romi beţi rău şi cu chef de ceartă. Cu toţii am mers la mese şi am „admirat” cum dansau cei trei, dar şi cum cei patru agenţi WBC nu luau niciun fel de atitudine. Între timp, a apărut şi un tânăr (care ulterior s-a recomandat a fi administratorul localului) care a fost luat în braţe de romi.

La un moment dat, unul dintre băieţii răi şi-a aşezat paharul de băutură pe masa mea, vărsând două dintre paharele noastre. L-am făcut atent pe un agent WBC. Degeaba. După câteva dansuri, agenţii WBC şi-au luat inima-n dinţi şi, rugându-se de cei patru, i-au condus în altă zonă a localului.

După vreo oră şi jumătate am mers la baie însoţit de soţie. La ieşire, unul dintre cei trei romi (care erau însoţiţi tot de agenţii de pază) mi-a arătat „cine e şeful în acel local”, lovindu-mă  cu pumnul în zona feţei. În sfârşit, au intervenit cei de la WBC şi i-au scos în faţa localului. Am vrut să plec, dar afară erau romii care mă aşteptau să mă bată. Am revenit în local, dar şeful de dispozitiv a afirmat că „nu avem ce să le facem că sunt din clanul nu ştiu care şi că, după serviciu, dacă ne prind pe stradă, o păţim şi nu vrem să avem probleme cu ei”.

I-am mai întrebat de ce i-au primit dacă tot „îşi rezervă dreptul de a selecta clientela”. Răspunsul: „Ce să le facem dacă s-au drogat în baie şi nu ne mai înţelegem cu ei? Noi nu putem face discriminare!” Am abandonat masa şi produsele neterminate comandate în valoare de 140 lei, suma impusă pentru rezervarea mesei, şi am plecat. Degeaba a venit administratorul clubului şi şi-a cerut iertare şi mi-a promis oricând o masă gratuită. Dacă agenţii WBC şi-ar fi făcut treaba cu promptitudine, eu n-aş fi ajuns cu ochiul vânăt acasă”, ne scrie supărat Maricel B., care ne-a mai declarat că a depus plângere la poliţie, cu speranţa că vinovaţii vor fi pedepsiţi conform legii.

Citit 7675 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.