Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Uite că nu căutăm numai nod în papură, nici potcoave de cai morţi! Vedem şi florile, şi copacii puşi pe mijlocul străzii Brăilei… Şi apropo de potcoave, la „Potcoava de Aur”, zona dalată a fost mobilată cu copăcei în ciubere de lemn. Este o propunere interesantă pentru un spaţiu plat, în care uneori se instalează târguri, reclame şi maşini prezentate, în restul timpului este golaş. Iniţiativa care mai dă de lucru ochiului şi, când or înfrunzi mai bine, copacii vor oferi şi puţină răcoare. N-ar fi stricat să fie totuşi ceva mai mari, să nu-i usuce arşiţa.

Citit 1735 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2013 17:14

5 comentarii

 • postat de impostura agresiva Luni, 20 Mai 2013 00:38 Link la comentariu
  0
  0

  peste tot in tara prostii sunt la putere. e rau!

  Raportează
 • postat de carmen Marți, 14 Mai 2013 16:13 Link la comentariu
  0
  0

  eu ma asteptam sa vad si scaune, mese, umbrele ....

  Raportează
 • postat de Costi Marți, 14 Mai 2013 12:55 Link la comentariu
  0
  0

  Se vor usca garantat, din simplu motiv ca soarele va bate in ciuberele din lemn si li se vor incinge radacinile. De aia plantele stau de obicei cu radacinile sub nivelul solului.

  Raportează
 • postat de Eu Marți, 14 Mai 2013 11:18 Link la comentariu
  0
  0

  Minunatii copacei, despre care se spune ca ar fi salcami, cu toata osteneala si dorinta lor de a creste intr-un an cati altii in 7, nu vor reusi, in zilele toride de vara ce vor urma, sa aduca nici umbra si nici racoare, in zona, cel putin, a bancilor. Iar iarna cu siguranta ca vor fi adunati ca si palmierii de pe Brailei. Iar daca vreun dealer de masini va dori sa-si etaleze bolizii pe esplanada sau tarabagii sa-si vanda produsele "eco si traditionale", copaceii vor fi inghesuiti pe undeva.
  Deci, butaforie curata tovarasi.
  Kitsch...

  Raportează
 • postat de AURELIA Marți, 14 Mai 2013 08:28 Link la comentariu
  0
  0

  ”cand vor infrunzi vor da racoare”.....vai de capul vostru,!!!!!! Voi asteptati ca acesti mici puieti sa dea racoare, iar pomii cu coroane frumoase de pe Brailei i-ati taiat , i-ati ciuntit, v-ati batut joc de ei..acolo era racoarea prostilor si ignorantilor cu facutati facute pe bani care nu aveti nimic in capete!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.