Angela Ribinciuc, premiată la Gala Asociaţiei Suport Medical Activ

Angela Ribinciuc, premiată la Gala Asociaţiei Suport Medical Activ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Colega noastră Angela Ribinciuc a fost premiată în cadrul celei de-a doua ediţii a galei Asociaţiei Suport Medical Activ. Premiul a venit ca o recunoaştere a meritului colegei noastre în mediatizarea campaniei susţinute de asociaţie în satele şi comunele din judeţul Galaţi. „Iubim copiii şi acesta este unul dintre cele mai bune moduri prin care o putem arăta”, a spus Angela Ribinciuc, la primirea premiului. Evenimentul s-a desfăşurat joi, la Cercul Militar Galaţi (Casa Armatei).

Înaintea decernării premiilor, asociaţia a organizat şi un spectacol umanitar, „Ajută un copil să crească sănătos”, la care au participat elevi ai mai multor licee şi şcoli generale gălăţene. Banii strânşi în urma spectacolului vor fi folosiţi pentru susţinerea proiectului educativ-umanitar cu acelaşi nume în anul şcolar 2013-2014.

Asociaţia Suport Medical Activ a fost înfiinţată de personalul Spitalului Militar de Urgenţe „Dr. Aristide Serfioti”.

Citit 1684 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 18:29

3 comentarii

 • postat de Marius Sandu
  Vineri, 20 Decembrie 2013 13:13
  131.181.251.***
  Ma inclin :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nelu Borsan
  Duminică, 09 Iunie 2013 11:01
  Felicitari Angela si mult succes in continuare !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihai Moraru
  Sâmbătă, 08 Iunie 2013 23:05
  ANGELA RIBINCIUC, o mare jurnalista ,pentru care talentul,inteligenta si extraordinarul bun simt sunt alese insusiri, recunoscute de multa vreme de catre cititorii ziarului,ca si permanenta implicare a domniei sale in problemele obstii din care face parte si pe care o onoreaza prin prodigioasa sa activitate,ca ziarist ,scriitor si mama exemplara!Felicitari si de aceasta data stimata doamna !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.