EXCLUSIV VL / Cartea sfidează criza! Librării supravieţuitoare în Galaţi

EXCLUSIV VL / Cartea sfidează criza! Librării supravieţuitoare în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimii ani, s-au închis, pe rând, librăriile cu tradiţie din Galaţi. Întâi Librăria Centrală, apoi „Costache Negri”, iar „Lumina” mai pâlpâie doar pe carte religioasă. „Humanitas” (de pe Domnească), „Adevărul” (de la Winmarkt) şi „Teora” (de lângă Galeriile de Artă) fac obiectul unor discuţii separate, nefiind branduri locale.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 4883 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2013 17:35

3 comentarii

 • postat de rocco
  Marți, 13 Mai 2014 09:14
  92.80.174.***
  ceva simbolic si care explica tot : in Tiglina in locul fostului sediu ZAPP a functionat libraria Adevarul. In locul ei acum...Slots, 777, jocuri de noroc. Cam asta prefera oamenii locului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gushpi
  Luni, 24 Iunie 2013 12:01
  totul are un sfarsit...
  cele peste 1000 de carti ale mele vor ramane inca 25 de ani in sufragerie..., apoi fi-miu le va muta in beci, nepotii le vor folosi la initierea gratarului :(
  0
  1
  Raportează
 • postat de Antioh Cantemir
  Luni, 24 Iunie 2013 04:03
  Ghici ghicitoarea mea:ce legatura exista intre bugetarul Luigi Ciubrei director APDM,bugetara Lorena Ciubrei de la AFDJ,teparul Dan Oancea,care si-a deschis mai nou cu sprijinul unei prostute din Galati cafenea vizavi de fosta Polclinica cu Plata de pe Eroilor,desi are paianjen la cur si mii de datorii pe la prieteni si noua librarie Donaris de pe strada Balcescu? Cine stie sa raspunda corect va primi un bax de bere gratuit sa-l bea pe o salupa APDM.Asta daca nu cumva intervine Politia Economica sau Parchetul intre timp.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.