Alte disponibilizări anunţate: Circa 100 de poştaşi gălăţeni urmează să fie daţi afară

Alte disponibilizări anunţate: Circa 100 de poştaşi gălăţeni urmează să fie daţi afară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 100 dintre cei circa 900 de angajaţi ai Poştei din judeţul nostru vor îngroşa numărul şomerilor gălăţeni, în perioada imediat următoare.

Democrat-liberalii susţin că la nivel naţional nu mai puţin de 3.600 de salariaţi ai Poştei Române îşi vor pierde locul de muncă, iar concedierile se vor face pe criterii politice, nicidecum în funcţie de competenţă. „La ora actuală, se evaluează tot personalul. De ce este nevoie să fie evaluat? Ce să evalueze la un om care lucrează de 10-20 de ani în Poştă? Felul în care duce geanta? În rândul angajaţilor este o teroare că evaluările nu vor fi corecte, ci se vor face pe criterii politice. Nu contează cine dă examenul, contează cine evaluează. Cei care nu răspund la comenzile de partid vor pleca acasă. Dacă va fi cazul, noi le vom oferi consultanţă juridică celor concediaţi”, a afirmat democrat-liberalul.

Ştefan a precizat că, numai în luna august, numărul şomerilor de la nivel naţional va creşte cu 8.000, în condiţiile în care sunt preconizate mai multe serii de concedieri şi în rândul altor categorii de bugetari: „Condamnăm disponibilizările pe care le face USL. Numai în această lună, se preconizează să plece peste 8.000 de angajaţi din zone care, din punctul nostru de vedere, ar putea să facă performanţă. De exemplu, Finanţele Publice. Se doreşte o execuţie publică a celor ce nu răspund solicitărilor politice. Guvernul a promis, înainte de alegeri, un milion de locuri de muncă”.

Citit 1810 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2013 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.