Oraş european cu balegă pe străzi: Grajd improvizat pe trotuar

Oraş european cu balegă pe străzi: Grajd improvizat pe trotuar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„De câteva zile, trotuarul de la intersecţia străzii Morilor cu strada Mihail Kogălniceanu este lăsat la discreţia celor care îşi „parchează” calul, uneori cu tot cu căruţă, în locul respectiv. Cu stupoare, constat că nimeni nu e deranjat de mirosul de urină şi balegă pe care le produce un cal lăsat pe trotuar, mai rău ca într-un grajd necurăţat. Aspectul şi mirosul sunt de neînchipuit într-un aşa-zis oraş european. Cine permite să se întâmple acest lucru ? Cine trebuie să cureţe acolo?”, ne-a semnalat, săptămâna aceasta, un gălăţean.

La vizita noastră în zonă, calul şi căruţa se aflau, într-adevăr, pe domeniul public. Un muncitor de la Ecosal tocmai terminase de făcut curat în această intersecţie şi ne-a confirmat că a strâns şi mizeria de pe urma patrupedului, care i-ar aparţine unor romi de la casele din intersecţie. Dacă sunt sesizaţi, poliţiştii locali au obligaţia să verifice situaţia, amenda maximă aplicată fiind de 200 de lei.

Dispeceratul Ecosal susţine că în zonă se face curăţenie zilnic, dar, în ciuda acestui lucru, mirosul de grajd înţeapă în continuare nările trecătorilor şi ale locuitorilor.

Citit 2296 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.