O seară sub semnul magiei cu Mike Godoroja şi Blue Spirit, la Galaţi

O seară sub semnul magiei cu Mike Godoroja şi Blue Spirit, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mike Godoroja şi formaţia sa Blue Spirit vor veni sâmbătă seară la Galaţi în Yoobi, începând cu ora 22,00, cu un concert-poveste intitulat „Diavolul şi Robert Johnson”.

Legenda spune că Robert Johnson trăia într-o mică localitate rurală din Mississippi, în preajma unei plantaţii şi nutrea un vis puternic: să devină un mare muzician de blues! I s-a spus să-şi ia chitara la subraţ şi să se ducă în miez de noapte la o anume intersecţie. Acolo s-a întâlnit cu un personaj malefic, înalt şi acoperit cu o pelerină neagră, care i-a luat chitara. „Diavolul şi Robert Johnson” este un spectacol care publicul pătrunde în povestea blues-ului. O seară cu Mike Godoroja & Blue Spirit stă sub semnul magiei. Mike nu doar cântă blues, ci îl şi “povesteşte” într-un scenariu asemănător unei piese de teatru în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.

Fiecare concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa. Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Experienţa scenică a lui Godoroja de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown etc. A fost pentru 12 ani producătorul grupului IRIS, iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al popularei soprane Felicia Filip. Din 2009 a iniţiat emisiunea „Unora le place cu Florian Lungu şi Mike Godoroja”, care a cunoscut un succes remarcabil.

Mike Godoroja (voce , kazoo, percuţie) va cânta la Galaţi live alături de Alex Vişan (chitară acustică şi electrică, mandolină, bouzouki); Mihai Tacoi (chitară acustică şi electrică, banjo, mandolină, dulcimer, bouzouki, slide, pian); Robert Ardeleanu (bas, pian, percuţie); Vali Vatuiu – tobe, percuţie.

Biletul este 20 de lei de persoană.

Citit 1312 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.